טיפ מס 1 : בחינת התהליכים העסקיים
הטמעה של טכנולוגיה חדשה מחייבת לבחון מחדש את התהליכים העסקיים, על מנת להשיג את הפתרון הטוב ביותר שיתן מענה למתחרים. אפליקציות המובייל נועדו ליעל תהליכים מסורבלים של המשתמשים שלכם. בסקטורים מסוימים מדובר בתהליכי קבלת הזמנות ובניטור פעילות המכירות, בעסקים אחרים נועד היישום לפשט את תהליך האספקה. יהיה אשר יהיה הענף בו אתם פועלים, חוט השני המשותף לכל החברות הינו הרצון לאפשר לעסקים להתייעל , להגביר את החיסכון, למקסם את המשאבים ולהניע הצלחה....
טיפ מס 2 : פרסונליזציה של המיתוג שלכם
אפליקציית ה B2B- שלכם יכולה לסייע לכם לבדל את המותג ממתחרים שאינם מתקדמים כל כך מבחינה טכנולוגית.
אם תשכילו לשבץ בה את מאפייני המותג תוכלו להתאימו ללקוחות העסקיים כמו שלא היה מעולם.
נסו לבחור באפליקצייה אשר מאפשרת התאמה אישית ובידול בין הלקוחות העסקיים. "פרסונליזציה" (דהיינו כל לקוח מקבל בצורה מדוייקת את ההסכמים המיוחדים שלו, המחירונים שלו והמגוונים שלו) מסייעת לחיזוק הקשר בין הלקוח העסקי לבין המותג.
טיפ מס 3 : חווית המשתמש של איש השטח
טעות נפוצה בפיתוח אפליקציות היא התמקדות אך ורק בפונקציונליות של האפליקציה ולא בידידותיות למשתמש.
לא זו בלבד שהדבר יגרום לאפליקציה להיות בלתי אטרקטיבית לעובדים. תיתכנה גם השלכות גדולות יותר. אם אפליקציה הופכת למורכבת מדי, היא תהיה מבלבלת מדי או מסורבלת ואנשי השטח יירתעו מלהשתמש בה.
אפליקציות הופכות מייגעות כשהן משלבות יותר מדי פונקציות בבת אחת. פחות זה תמיד יותר לנייד, כך שאפליקציות צריכות להתמקד רק בהשגת יעד אחד או שניים בלבד.
אפשר בהחלט שהאפליקציה שלכם תהיה מורכבת באפיון שלה אבל המורכבות הזו לעולם לא אמורה להגיע למשתמשים בשטח.
טיפ מס 4 : עבודה ב Offline
אפליקציות B2B רבות נכשלות בגלל מוזרויות פשוטות שיוצרות עצבנות בקרב המשתמשים. אחת המוזרויות הידועות לשמצה היא הקישוריות. נכון שהרשתות סלולריות מתקדמות יותר ויותר וזוכות לכיסוי סלולרי נרחב. אולם הן עדיין לא מכסות בצורה מושלמת את כל מקומות האספקה, ההפצה, המכירה והפעילות. אם האפליקציה שלכם פועלת רק במצב של און ליין היא בהכרח תיתקל בבעיות. בחרו באפליקציה בה אין צורך להסתמך בכל זמן נתון על חיבור אינטרנט, והיא תאפשר למשתמש לעבוד בצורה שוטפת גם במצב של אוף ליין.
טיפ מס 5 : שימוש בפונקציות של המכשיר
אחד היתרונות הגדולים של אפליקציה, היא היכולת שלה להשתמש בפונקציונליות של המכשיר ובדרך זו לשפר את חווית המשתמש. גישה לפונקציות כמו: מצלמה, GPS, מיקרופון הופכת את חווית השימוש בה לאינטראקטיבית יותר. אינטראקציה זו בין המשתמש לאפליקציה מגבירה את שביעות רצון המשתמשים ומאפשרת לאנשי השטח לבצע פעולות בקלות ובמהירות.
דוגמא עכשווית הינה שימוש במכשירי הפולד . לקוחות חדשניים שלנו בחרו עבור אנשי השטח שלהם טלפונים עם מסכים מתקפלים. עובדי השטח דיווחו להם כי הם חשים שהמכשיר מהווה מעין שילוב בין סמארטפון לטאבלט ומייעל את העבודה, או כלשונם " מאפשר לנו לעשות הכל במקום אחד. "
טיפ מס 6 : (Time to Market ( TTM
בימים אלו, כשהטכנולוגיות מתקדמות חדשות לבקרים, וכל יום מביא עימו הפתעה חדשה, הקפידו שתצליחו להטמיע את האפליקציה במהירות. הן לקוחות B2B והן ההנהלות שלכם רוצים Time to Market .
Time to Market היא הסיסמא שלנו ב
וובלט כמפתחי אפליקציית B2B ! לקוחותינו מדווחים שהם מצליחים להגיע לשוק עם מוצריהם החדשים בדיוק בזמן הנכון, בזכות אפליקציית וובלט המוטמעת במהירות רבה, בעוד מתחריהם נכשלים בדיוק בנקודה הזו.
לסיכום:
תכננו בקפידה את אפליקציית ה B2B שלכם. הקפידו לבחור בבית תוכנה בעל ניסיון רב בהתאמת אפליקציות מגוונות למגוון סקטורים.
אנו מציעים לסייע לכם לרתום את המהפכה הטכנולוגית לטובת הארגון שלכם. האפליקציה שלנו
וובלט לאנשי השטח מבית היצור שלנו, אותה פיתחנו, מותקנת אצל לקוחותינו והינה בשימוש של מאות משתמשים בחברות מהגדולות במשק. היא הוטמעה אצל לקוחותינו במהירות בזק.
הצטרפו אלינו ותזכו במערכת B2B מודרנית, חדשנית ובעלות גמישות לדרישות חדשות ולגידול עתידי.